Софтуер за проектиране - лесно и професионално

Условия за връщане на продукт

§ I. УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СОФТУЕРЕН ПРОДУКТ

1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ (КУПУВАЧЪТ) има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор и да върне закупения СОФТУЕР от разстояние в срок 14 работни дни, в случай че СОФТУЕРА не е АКТИВИРАН И ИЗПОЛЗВАН, с ненарушен търговски вид, с ненарушена опаковка и цялост и при всички други условия на чл. 55 от Закона за защита на потребителя.

2. Необходимо е да изпратите уведомителен мейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с копие до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., в който да ни уведомите за предстоящото връщане на продукта, като посочите номера на фактура и/или номерa на преводно нареждане/транзакционна бележка, в зависимост от начина, който сте избрали при поръчката.

3. Ако сте направили покупката си с кредитна карта, сумата ще Ви бъде върната с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. 

4. Връщането на СОФТУЕРНИЯ ПРОДУКТ става с избрана от ПОТРЕБИТЕЛЯ куриерска фирма, като разходите по опаковането и транспортирането са за негова сметка. Изисквания към пратката: Стоката трябва да бъде опакована в плик на спедиторската фирма и да бъдат приложени ПРЕВОДНО НАРЕЖДАНЕ ЗА КРЕДИТЕН ПРЕВОД (ако е използван банков превод) или ТРАНЗАКЦИОННА БЕЛЕЖКА (ако е използвано плащане с кредитна карта) при поръчката.

5. В срок до 7 работни дни след получаване на стоките обратно и след като се увери ДОСТАВЧИКА НА СОФТУЕР, че изискванията към стоката са спазени (не е АКТИВИРАН, ИЗПОЛЗВАН, РАЗПЕЧАТАН, с нарушен търговски вид, с нарушена опаковка и цялост и при всички други условия на чл. 55 от Закона за защита на потребителя), ще възстанови сумата по Вашата карта. Възможна е и замяна с избран от Вас артикул на същата цена или на по-висока цена с доплащане в зависимост от Вашето желание. В този случай разходите за куриер са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

6. Не се допуска връщане на СОФТУЕРЕН ПРОДУКТ, закупен по време на СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА или ПРОМОЦИЯ освен в случаите на установени дефекти при транспортиране. Всички продажби на артикули, които се предлагат в промоция са окончателни без право на връщане или замяна. 

***КРАЙ на условия за връщане на софтуерен продукт

 

§ II. РЕД ЗА ПРЕДЯВЯВЯНЕ НА РЕКЛАМАЦИИ

1. Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на представителя на спедиторската фирма, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. 

2. При приемане на стока от представителя на спедиторската фирма без забележки не е възможно връщане на стока и предявяване на рекламации с причина дефекти при транспортиране и констатирани липси. Затова, моля преглеждайте и проверявайте съдържанието на пратката преди да подпишете товарителницата за доставка без забележки. 

Моля, не се колебайте да ни предявавате Вашата рекламация на следния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Необходимо е за укажете номера на фактура.

***КРАЙ на ред за предявявяне на рекламации

 

§ III. ПОЛИТИКА ЗА ЖАЛБИ И ОПЛАКВАНИЯ

Ние предлагаме софтуерни продукти, създаващи висока добавена стойност, които са с гарантирано качество на ТВРЪДИЯ НОСИТЕЛ. Но въпреки това е възможно да възникнат оплаквания, породени от непрочитане на дисковото устройство или проблеми по време на инсталирането и активацията му.

 

Моля, не се колебайте да ни потърсите на следният електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Във възможно най-кратък срок, ще Ви уведомим за последващите действия от постъпване на Вашата жалба или оплакване. 

***КРАЙ на политика за жалби и оплаквания

 

Настоящите условия за връщане на софтуерен продукт влизат в сила считано от 15.09.2012 г.

Геров инженери

"Геров инженери" ЕООД е регистриран в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ на "Агенция по вписванията" като дружество с ограничена отговорност с ЕИК 206074148.

Информация за банков превод:

При покупка в лева:
"ТИ БИ АЙ Банк" ЕАД
Титуляр: Геров инженери ЕООД
IBAN: BG16TBIB931010A01CXM01
BIC: TBIBBGSF

© 2022 Софтуер от Геров инженери. All Rights Reserved.

Търси

Ние използваме „бисквитки“, за да може сайтът да функционира правилно и да анализираме трафика съгласно Общия регламент за защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679)