Софтуер за проектиране - лесно и професионално

Нашата мисия

Ние избрахме и се позиционираме в уеб базирана дистрибуция на софтуер и проектантски услуги, споделяне и съхраняване и обмен на информация м/у инженерната общност в България.

Ние се фокусираме в/у малки предприятия, свободно работещи инженери-проектанти и корпоративни клиенти във водния сектор на България. Нашата идентичност е ясно определена, лесно ще бъде разпозната и разбрана от нашите бъдещи клиенти.

Ние вярваме, че клиентите разбират и оценяват стойността на това да правиш бизнес с удоволствие и професионално. „Геров инженери” предлага точните продукти и услуги в точното време.

Ние ще бъдем различни, иновативни и публични.

Ние ще спазваме кода за поведение на оправомощените инженери в Европа (ЕСЕС) и кода за качество, издаден от Европейския съвет на инженерните камари (ЕСЕС).

Ние ще намалим риска и разходите за Вашата компания и драстично ще подобрим времето за иновиране на дадена услуга и продукт.

Нашият софтуер за проектиране ще бъде максимално достъпен за всеки инженер или проектант в България и ще бъде с минимална рентабилност за нас. Нашите услуги за проектиране ще бъдат съвместими с българското /европейско законодателство и минималните цени на проектиране.

Нашето мото е „Лесно и професионално проектиране!“.

Геров инженери

"Геров инженери" ЕООД е регистриран в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ на "Агенция по вписванията" като дружество с ограничена отговорност с ЕИК 206074148.

Информация за банков превод:

При покупка в лева:
"ТИ БИ АЙ Банк" ЕАД
Титуляр: Геров инженери ЕООД
IBAN: BG16TBIB931010A01CXM01
BIC: TBIBBGSF

© 2022 Софтуер от Геров инженери. All Rights Reserved.

Търси

Ние използваме „бисквитки“, за да може сайтът да функционира правилно и да анализираме трафика съгласно Общия регламент за защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679)