Софтуер за проектиране - лесно и професионално.

Декларация за поверителност

Настоящата декларация за поверителност и защита на личните данни, Ви информира относно личните данни, които се събират от Марин Геров в рамките на изпълнението на задълженията му като ДОСТАВЧИК НА СОФТУЕР, както и относно обработката, съхраняването и опазването на събраните данни. Защитата на вашите лични данни е много важна за нас.

Марин Геров е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни и се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато потребителят лично е подал данните в полета с публична информация на регистрационната форма и в страницата Настройки и когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

 

Събиране на информация

При администрирането на нашия Интернет сайт ние събираме следните данни за Вас, само когато са доброволно предоставени от Вас:

- Подробности за посещенията на нашия сайт и ресурсите до които имате достъп, включително, но без да се ограничаваме до данни за трафик, данни за местоположение, уеб блогове, и други комуникационни данни. 

- Информацията, която предоставяте при попълването на форми на нашия уеб сайт, когато се регистрирате за информация или за да направите поръчка. 

- Информация, предоставена ни при комуниккацията ви с нас по каквато и да е причина. 

Забележка: предоставената от Вас информация се използва, за да изпълним Вашето изрично поискване на услуга. Тази информация се използва само, за да изпълним Вашите конкретни искания, освен ако не ни дадете разрешение да я използваме по друг начин

 

Cookie / Бисквитки

В сайта могат да се използват cookies (бисквитки) и технология за проследяване в зависимост от предлаганите функции. Бисквитката и технология за проследяване са полезни за събиране на информация, например тип на браузъра и операционната система, проследяване на броя на посетителите на сайта, както и разбиране как посетителите използват сайта. Бисквитките могат също да помогнат за персонализиране на сайта за посетители. Лична информация не може да бъде събрана чрез бисквитки и други технологии за проследяване, обаче, ако сте предоставили преди това лична информация, "бисквитките" може да бъдат обвързани с такава информация. Общата бисквитка и статистика от технологията за проследяване на информацията може да бъдат споделяни с трети страни.

 

Разпространение на информация

- За предоставяне на изискваната от нас информация относно нашите продукти или услуги. 

- За предоставяне на информация по отношение на други продукти, които считаме, че биха ви заинтересували в случай, че сте съгласни да получавате подобна информация. 

- За да изпълним нашите договорни взаимоотношения към вас. 

- За да ви уведомим по отношение на всички промени на нашия уеб сайт, като подобрения, или промени при услугите/продуктите, които биха могли да се отразят на нашето обслужване. 

- Ако вие сте наш клиент, ние можем да се свържем с вас с информация относно наши продукти или услуги, подобни на тези, които вече сте закупили от нас. Освен това, ние може да използваме вашите данни и за целите на директния маркетинг (своите и на Партньори). 

- Ако сте нов потребител ( клиент), ние ще се свържем с вас или ще позволим на трети страни да се свържат с вас, само в случай, че сте дали съгласие и само по начините, за които сте предоставили съгласието си. В случай, че не желаете вашите данни да се използват от нас или от трети страни, вие ще имате възможност да отеглите (откажете) съгласието си за това, когато ни предоставите попълнената форма с вашите данни. Имайте предвид, че ние не разкриваме на нашите рекламодатели информация относно идентифицируеми индивиди ( персонални данни за нашите посетители), но е възможно, по повод, да им предоставим обща статистическа информация за посетителите на нашия сайт. 

- При продажбата на част или целия ни бизнес и/или активи на трета страна 

- Когато към нас има официално отправено искане за разкриване на вашата информация.

- Ние може да обменяме информация с правителствени агенции или други фирми, които ни помагат при предотвратяване на измами. Ние може да го направим, когато: (1) е разрешено или изисквано от закона; или (2) се опитваме да се защитим срещу предотвратяване на реална или потенциална измама или неоторизирани сделки, или (3) разследване на измама, която вече се е случила. Информацията не се предоставя на тези компании за маркетингови цели.

 

Препратки към трети страни (други уебсайтове)

На нашия уебсайт можете да намерите препратки (линкове) към други интернет страници. Тези уебсайтове имат тяхни собствени политики на поверителност , които вие следва да проверите. Ние не носим по никакъв начин отговорност или задължения относно тяхната политика, както и нямаме контрол върху тях.

 

Сигурност на данните

Вашата лична информация се съхранява сигурно. Само упълномощени служители и агенти (които са се съгласили да пазят информацията сигурна и конфиденциална) имат достъп до тази информация. Всички имейли и бюлетини от този сайт Ви позволяват да се откажете от допълнителни писма.

 

Контакт с нас

Ако имате някакви въпроси, проблеми или коментари относно нашата политика за поверителност моля, не се колебайте и се свържете с нас на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

С приемането на настоящите условия, Потребителят се съгласява с обработването на предоставените от него при попълване на заявката за регистрация лични данни за целите на директния маркетинг. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до Марин Геров на следния адрес или email за контакти:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Не се смята за директен маркетинг изпращането на информация за промени в общите условията за регистрация, общите условия за покупко-продажба и ползване или Правилата за ползване на форумите.

 

Ние си запазваме правото да правим промени в тази политика за поверителност. Всички промени в тази политика за поверителност ще бъдат публикувани.

***КРАЙ на декларация за поверителност и съхранение на лични данни.

 

Настоящата декларация за поверителност и съхранение на лични данни влиза в сила считано от 15.09.2012 г.

Булстат регистър

Марин Геров е регистриран в "Агенция по вписванията" като свободна професия-инженер на 12.04.2012 год. 

Информация за банков превод:

При покупка в лева:
"ТИ БИ АЙ Банк" ЕАД
Титуляр: Марин Геров
IBAN: BG87TBIB93101000459100
BIC: TBIBBGSF

При покупка в евра:
"ТИ БИ АЙ Банк" ЕАД
Титуляр: Марин Геров
IBAN: BG69TBIB93101400459100
BIC: TBIBBGSF

© 2018 Софтуер от Геров инженери. All Rights Reserved.

Търси