Софтуер за проектиране - лесно и професионално

Нашата мисия

Ние избрахме и се позиционираме в уеб базирана дистрибуция на софтуер и проектантски услуги, споделяне и съхраняване и обмен на информация м/у инженерната общност в България.

Ние се фокусираме в/у малки предприятия, свободно работещи инженери-проектанти и корпоративни клиенти във водния сектор на България. Нашата идентичност е ясно определена, лесно ще бъде разпозната и разбрана от нашите бъдещи клиенти.

Ние вярваме, че клиентите разбират и оценяват стойността на това да правиш бизнес с удоволствие и професионално. „Геров инженери” предлага точните продукти и услуги в точното време.

Ние ще бъдем различни, иновативни и публични.

Ние ще спазваме кода за поведение на оправомощените инженери в Европа (ЕСЕС) и кода за качество, издаден от Европейския съвет на инженерните камари (ЕСЕС).

Ние ще намалим риска и разходите за Вашата компания и драстично ще подобрим времето за иновиране на дадена услуга и продукт.

Нашият софтуер за проектиране ще бъде максимално достъпен за всеки инженер или проектант в България и ще бъде с минимална рентабилност за нас. Нашите услуги за проектиране ще бъдат съвместими с българското /европейско законодателство и минималните цени на проектиране.

Нашето мото е „Лесно и професионално проектиране!“.

Булстат регистър

Марин Геров е регистриран в "Агенция по вписванията" като свободна професия-инженер на 12.04.2012 год. 

Информация за банков превод:

При покупка в лева:
"ТИ БИ АЙ Банк" ЕАД
Титуляр: Марин Геров
IBAN: BG87TBIB93101000459100
BIC: TBIBBGSF

При покупка в еврo:
"ТИ БИ АЙ Банк" ЕАД
Титуляр: Марин Геров
IBAN: BG69TBIB93101400459100
BIC: TBIBBGSF

© 2020 Софтуер от Геров инженери. All Rights Reserved.

Търси